OppoSuits & Suitmeister

OppoSuits is een innovatief kledingmerk, opgericht vanuit een missie om mensen te inspireren en in staat te stellen zichzelf te uiten, plezier te hebben en het leven niet te serieus te nemen. Zij bieden een gevarieerde collectie pakken, overhemden, blazers en accessoires die worden gekenmerkt door unieke, opvallende prints, hoogwaardige stoffen en een stijlvolle slim fit, waardoor dragers zich kunnen onderscheiden van de massa zonder hun gevoel voor stijl te verliezen.

Sorteer op
 • Dames Glitter Jasje Goud Pailletten
  Dames Glitter Jasje Goud Pailletten

  Deze glanzende blazer past bij elk gewenst thema, bij elk evenement en elke gelegenheid, als je maar brutaal genoeg bent om hem te dragen. Spoiler alert: ja, dat ben je!

  € 39,95
 • Glitter Jasje Zilver Pailletten
  Glitter Jasje Zilver Pailletten

  Onze fantastische blazers zijn geweldig in elke situatie, dus zorg ervoor dat je de juiste maat kiest!
  De pasvorm van de blazer is Slim Fit, dus als je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan de grootste te kiezen!

  € 39,95
 • Party Neon Blazer - Mannen Colbert
  Party Neon Blazer - Mannen Colbert

  Als je graag in stijl wilt feesten en laten zien dat je de koning van het nachtleven bent, is deze paarse en groene feestblazer de perfecte manier om je innerlijke feestdier uit te drukken.

  € 39,95
 • Luigi Onesie Kostuum
  Luigi Onesie Kostuum

  Oh yeah, Luigi-tijd! Onze Luigi Onesie is perfect voor fans van de groengeklede superbro! Deze onesie is gemaakt van een superzachte en behaaglijke stof en omhult je in een knusse omhelzing die perfect is voor lange gamesessies.

  € 44,95
 • Pikachu Onesie Kostuum
  Pikachu Onesie Kostuum

  Calling all Pokémon fans! This Pikachu onesie is a delightful blend of cozy comfort and adorable style. It's the perfect outfit for trainers who are ready to catch some serious fun.

  € 44,95
 • Super Mario Onesie Kostuum
  Super Mario Onesie Kostuum

  Super Mario-fans opgelet! Maak je klaar voor een knus avontuur als geen ander met onze spectaculaire Mario Onesie. Deze knusse onesie is een eerbetoon aan de de legendarische besnorde loodgieter zelf.

  € 44,95
 • Gangster Pinstripe Black
  Gangster Pinstripe Black

  Dit kostuum is een origineel maatpak van Suitmeister, dat bekend staat om z'n gave pakken met fantastische prints. Kenmerken Kleur: zwart/wit
  Getailleerd: ja Voering: nee

  € 54,95
 • 20's Gangster Grey
  20's Gangster Grey

  Dit kostuum is een origineel maatpak van Suitmeister, dat bekend staat om z'n gave pakken met fantastische prints. Kenmerken Kleur: grijs
  Getailleerd: ja Voering: nee

  € 59,95
 • Batman™
  Batman™

  Burn baby burn… Disco inferno! Dit twinkelende pak met kleine spiegeltjes valt bij iedereen in de smaak. Heb jij de dansmoves en de groove om dit pak Donker, deftig én gevaarlijk.

  € 79,95
 • Discoballer
  Discoballer

  Burn baby burn… Disco inferno! Dit twinkelende pak met kleine spiegeltjes valt bij iedereen in de smaak. Heb jij de dansmoves en de groove om dit pak te dragen? Draag ‘m dan naar je volgende feestelijke gelegenheid.

  € 79,95
 • Juicy Jungle
  Juicy Jungle

  Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in het wilde nachtleven? Wij hebben het ultieme tropische pak voor een feestbeest als jij. Maar, pas op: een outfit als deze trekt hongerige wilde dieren uit de feestjungle aan.

  € 79,95
 • Shiny Snake
  Shiny Snake

  De Shiny Snake is jouw gouden ticket naar een avond vol bewonderende blikken en een spotlight die constant op jou staat. Een SssSssuperpak!

  € 79,95
 • The Fresh Prince
  The Fresh Prince

  In de Fresh Prince feest iedereen alsof het 1999 is. Je hoeft dus echt geen oom en tante in Bel Air te hebben om ‘m te dragen.

  € 79,95
© 2019 - 2024 Feestwinkel Sharlo | sitemap | rss